Ziyech wil iets rechtzetten: "PSV heeft vertrouwen gekregen"

18 december 2016, 10:51

Dat winnen van PSV in Amsterdam belangrijk is beseft Hakim Ziyech maar al te goed. Ajax verloor de laatste twee wedstrijden en wil na een prima eerste seizoenshelft de winterstop in met een goed gevoel en een grotere voorsprong op PSV.

Ziyech verruilde afgelopen zomer FC Twente voor Ajax, maar sprak ook nog even met PSV. "Maar bij Ajax zou ik het middenveld vormgeven en een completere voetballer worden. Dat zag ik wel zitten. Bij PSV was daar nog helemaal geen sprake van", vertelt hij aan de NOS. De middenvelder bewijst zijn meerwaarde voor de Amsterdammers, maar denkt dat het nog beter kan. "Mijn rendement moet omhoog en mijn balverlies omlaag."

In het laatste duel voor de winterstop kan Ajax goede zaken doen in de Eredivisie en concurrent PSV op zes punten achterstand zetten. "Het wordt een interessant duel voor beide ploegen. Zij hebben vertrouwen gekregen en wij hebben twee keer verloren", stelt Ziyech. "We moeten zeker wat rechtzetten en het gat weer vergroten, anders komen ze te dichtbij. En dat moeten we niet hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen