Van den Brom: "Mentaliteit was nu een stuk beter"

26 januari 2017, 07:46

John van den Brom was blij dat AZ zich wist te revancheren in het bekertoernooi nadat de laatste competitiewedstrijd tegen Sparta in een teleurstellend gelijkspel eindigde. De trainer stelt dat er een beetje geluk bij kwam kijken, maar spreekt ook van een goede teamprestatie tegen een sterk spelend sc Heerenveen (1-0 winst).

Van den Brom zag AZ geen fantastische wedstrijd spelen, maar voor de trainer telt alleen het resultaat. "Natuurlijk heb je liever dat het beter is dan dit, maar de jongens verdienen hier ook credits voor. Heerenveen is heel moeilijk te bespelen. We hebben ook een beetje geluk gehad. Een aantal scrimmages voor onze goal, maar soms zit het ook eens mee. Uiteindelijk slaan we zelf toe", doelt hij in gesprek met FOX Sports op de goal van Derrick Luckassen.

Vooral met de instelling van zijn spelersgroep was Van den Brom blij.  "Onze mentaliteit was een stuk beter dan afgelopen zaterdag tegen Sparta. Ik heb niet hoeven wisselen want iedereen leverde van het begin tot het einde strijd", aldus de trainer, die nog niet te ver vooruit wil kijken. "Iedereen wil spelen om de prijzen, maar we staan pas in de halve finale. Daar stonden we vorig jaar ook. Nu is het afwachten tot de loting, daar moet je ook een beetje geluk in hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen