Jones maakt seizoen af als eerste keeper Feyenoord

17 februari 2017, 13:56   Bijgewerkt: 17 februari 2017, 14:39
Foto: © ProShots

Kenneth Vermeer is weer fit, maar Brad Jones behoudt zijn plek onder de lat bij Feyenoord. Coach Giovanni van Bronckhorst heeft vrijdag laten weten dat de Australiër eerste keeper blijft in het restant van dit seizoen. Vermeer, hersteld van een zware blessure, is tot de zomer tweede keus.

In aanloop naar het nieuwe seizoen, begin juli, scheurde Vermeer zijn achillespees af. Omdat zijn stand-in Warner Hahn op dat moment ook zwaar geblesseerd was zag Feyenoord zich genoodzaakt om een nieuwe doelman te halen. Dat werd Jones, het vorige seizoen actief voor NEC, en de 34-jarige Australiër verrichtte uitstekend werk onder de lat. Mede dankzij hem is Feyenoord momenteel koploper van de Eredivisie.

En hoewel Vermeer nu weer fit is, blijft Van Bronckhorst tot de zomerstop dus vasthouden aan Jones. "Ik heb vanochtend met beide keepers hierover gesproken", liet de trainer vrijdag weten tijdens zijn perspraatje in aanloop naar de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. "Die keuze heb ik mede gemaakt op basis van hoe het team zich manifesteert en hoe de ploeg staat. Kenneth heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om weer helemaal fit te worden en we zijn blij dat hij nu weer terug is. Hij had er begrip voor dat we in deze goede fase geen wisselingen doorvoeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen