IJsselmeervogels eerste kampioen in Derde Divisie

13 mei 2017, 17:37

IJsselmeervogels is de eerste kampioen van de zaterdagafdeling van de Derde Divisie. De ploeg van trainer Sandor van der Heide verzekerde zich zaterdag van het kampioenschap, door in de laatste speelronde de uitwedstrijd tegen Quick Boys met 0-1 te winnen.

Sherwin Grot was de grote man bij IJsselmeervogels. De aanvaller kopte vlak voor rust het enige doelpunt van de middag tegen de touwen. Dat deed hij op aangeven van Berry Powel. IJsselmeervogels begon met twee punten voorsprong op nummer twee FC Lisse aan de laatste speeldag. De achtervolger ging zelf met 1-0 onderuit bij Jong FC Groningen.

Door het behalen van het kampioenschap promoveert IJsselmeervogels naar de Tweede Divisie. In de zondagafdeling van de Derde Divisie was De Dijk al een aantal weken zeker van de titel.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen