[BUITENLAND]: Remise Hannover - Stuttgart, Gent zegeviert

24 november 2017, 22:24

Het duel der middenmotors in de Bundesliga tussen Hannover 96 en VfB Stuttgart is in een 1-1 gelijkspel geëindigt. Ondertussen heeft in België AA Gent zichzelf enige lucht verschaft. Door een 3-1 overwinning op Excelsior Moeskroen is het voorlopig even weg uit de onderste regionen. 

Hannover 96 - VfB Stuttgart

Al heel vroeg had Hannover de score kunnen openen, maar Martin Harnik schoot de bal tegen zichzelf aan. Halverwege de eerste helft was het wel raak voor de bezoekers. Nadat de scheidsrechter tot twee keer toe uitstekend voordeel gaf, liet Philipp Tschauner een afstandsschot los, waarna Takuma Asano de rebound binnentikte. Toch werd het een kwartier voor tijd nog gelijk. Niclas Fuellkrug tekende vanaf elf meter voor de 1-1.

AA Gent - Excelsior Moeskroen

De thuisploeg zat nog niet heel goed in de wedstrijd, toen het na een halfuur een strafschop kreeg. Moses Simon benutte deze, maar een paar minuten later was het alweer gelijk via Taiwo Awoniyi. Toch zou Gent het duel redelijk eenvoudig winnen. Yuya Kubo schoot na een goede actie prima de 2-1 binnen, waarna hij aangever was bij de goal van Dylan Bronn.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen