[ENGELAND] Moyes maakt indruk, Vardy steunt Drinkwater

13 november 2017, 14:01

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Vardy steunt Drinkwater

Danny Drinkwater wil wel degelijk voor Engeland uitkomen. Dat heeft Jamie Vardy verteld over zijn voormalig ploeggenoot, die zich afmeldde voor de oefenduels van de nationale ploeg van Engeland. Dat kwam de middenvelder op veel kritiek te staan. Volgens de media had hij 'geen zin' in de oefenwedstrijden. "Maar als hij fit genoeg zou zijn om te spelen, had hij dat zeker gedaan", aldus Vardy. (BBC)

{image[317911][right-half][]}- Moyes maakt indruk

David Moyes heeft in zijn eerste week als manager van West Ham United indruk gemaakt. Aanvaller Michail Antonio is blij met de nieuwe hoofdcoach van The Hammers. "De dingen gaan beter onder zijn leiding. Ik zie positieve dingen en ik ben blij om onder David te trainen", aldus de spits. (Clubwebsite)

- Miller ernstig ziek

Voormalig Manchester United-middenvelder Liam Miller is ernstig ziek. Bij de 36-jarige Ier is kanker geconstateerd. Hij is voor behandeling afgereist naar de Verenigde Staten. Vanuit de voetbalwereld kwam er maandag veel steun voor Miller. 

- Mané eerder naar Liverpool 

Sadio Mané meldt zich eerder dan gepland weer bij Liverpool. De aanvaller kwalificeerde zich vrijdag met Senegal voor het WK, maar voelde in de kwalificatiewedstrijd tegen Zuid-Afrika zijn oude hamstringblessure ook weer opspelen. Senegal speelt daarom zonder Mané dinsdag nog een kwalificatieduel met Zuid-Afrika. Liverpool gaat deze week beoordelen hoe ernstig de hamstringblessure is. De Senegalees miste recent al vijf wedstrijden door de hamstringblessure. (Clubwebsite)

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen