Jørgensen breekt pols en is vraagteken voor Denemarken

5 november 2017, 20:13   Bijgewerkt: 5 november 2017, 20:19

De ziekenboeg van Feyenoord lijkt dit seizoen vooralsnog niet leeg te mogen. Aanvalsleider Nicolai Jørgensen heeft namelijk pols gebroken, zo melden de Rotterdammers op hun website. Hierdoor is hij onzeker voor de komende interlands van Denemarken. 

Jørgensen liep de blessure op in de uitwedstrijd bij ADO Den Haag, waarna de negentig minuten nog wel volmaakte. Direct na afloop werd zijn pols in het gips werd gezet. Tijdens de 2-2 remise op bezoek bij ADO Den Haag had de spits de score nog geopend na een paar minuten spelen op aangeven van Bart Nieuwkoop, die tijdens de wedstrijd ook al geblesseerd afhaakte. Over zijn fysieke gesteld is nog geen officieel bericht naar buiten gebracht. 

Het wordt een belangrijke week voor de Denen, die zich nog altijd hopen te plaatsen voor het wereldkampioenschap in Rusland. Zij moeten in de play-offs dan zien af te rekenen met Ierland. Op zaterdag 11 november is de wedstrijd in Denemarken, drie dagen later is het tijd voor de return.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen