Koscielny stopt na WK als international van Frankrijk

8 november 2017, 00:23

Het WK 2018 in Rusland, komende zomer, wordt het laatste kunststukje van Laurent Koscielny in het shirt van de nationale ploeg van Frankrijk. De 32-jarige verdediger van Arsenal debuteerde in 2011 tegen de Verenigde Staten als international en speelde sindsdien 49 interlands.

"Aan alles komt een einde", aldus Koscielny tegen L'Equipe. "Na het WK ben ik bijna 33 jaar, dan wordt het tijd om plaats te maken. Ik heb nog zes maanden te gaan in de nationale ploeg om te bloeien en zoveel mogelijk herinneringen te creëren, zoals mijn vrouw zou zeggen."

Koscielny speelde drie eindtoernooien met Frankrijk. Het beste resultaat was een tweede plaats op Euro 2016 in eigen land. De Fransen verloren de finale van de Europese titelstrijd van Portugal.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen