Celtic rekent al in eerste helft af met FC Dundee

26 december 2017, 16:02

Celtic heeft op Boxing Day een probleemloze overwinning geboekt in de Schotse competitie. De titelverdediger won door doelpunten van James Forrest en Leigh Griffiths in de eerste helft met 0-2 bij FC Dundee.

Door de winst komt Celtic op vijftig punten uit 21 wedstrijden, waarmee het stevig aan kop gaat. Het heeft elf punten voorsprong op nummer twee Aberdeen, dat woensdag nog wel voor eigen publiek aantreedt tegen laagvlieger Partick Thistle.

Keeper Dorus de Vries bleef opnieuw op de bank bij Celtic.

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen