Van Hintum: "Geen rekening gehouden met vertrek Rashica"

4 februari 2018, 11:51   Bijgewerkt: 4 februari 2018, 12:06
Van Hintum:

Milot Rashica maakte afgelopen week de overstap van Vitesse naar Werder Bremen. In Arnhem had men eigenlijk geen rekening meer gehouden met een vertrek van de 21-jarige aanvaller. De Duitsers boden echter zo'n negen miljoen euro.

Marc van Hintum, technisch directeur van Vitesse, zegt bij De Tafel van Kees op FOX Sports dat Vitesse niet had gedacht dat Rashica in de winterstop zou vertrekken. "We hadden er eigenlijk totaal geen rekening mee gehouden. We waren het ook helemaal niet van plan. Maar toen kwam er een dusdanig hoog bod dat we die beslissing wel moesten nemen."

De technisch directeur laat weten dat er al eerder clubs voor Rashica aanklopten. "Als je iemand al twee keer eerder een mooie club door de neus boorde, moet je ook het menselijke aspect mee laten tellen. De aanbieding van Werder Bremen was zo goed dat we het wel moesten doen", zeg Van Hintum, die bevestigde dat Ajax ook geïnteresseerd was. "Maar ze hebben zich nooit officieel gemeld."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen