FC Groningen door met Hrustic, Van Nieff en Larsen weg

20 maart 2018, 15:33
FC Groningen door met Hrustic, Van Nieff en Larsen weg

Yoëll van Nieff en Kasper Larsen zijn bezig aan hun laatste maanden in dienst van FC Groningen. Het contract van het tweetal wordt niet verlengd, zo laten de Groningers via de officiële kanalen weten. Voor Ajdin Hrustic is er beter nieuws: de optie in zijn overeenkomst wordt gelicht, waardoor hij tot medio 2019 voor de Groningers behouden blijft.

De club moest het drietal voor 1 april uitsluitsel geven. Dat heeft de club dinsdag ruim tien dagen voor het verstrijken van de deadline gedaan. De 24-jarige Van Nieff staat al zijn hele loopbaan onder contract in Groningen. Hij kwam tot nu toe 89 keer in actie voor de Groningers. Ook werd hij tot twee keer toe verhuurd, aan FC Dordrecht en Excelsior. Larsen (25) streek in de zomer van 2015 neer in Groningen en kwam tot 52 officiële duels.

Waar Van Nieff en Larsen langzaam uit beeld zijn geraakt, is Hrustic (21) doorgebroken. De eenvoudig Australisch international komt steeds meer aan spelen toe en begon dit seizoen acht keer als basisspeler aan een Eredivisie-duel. Tegen PEC Zwolle (2-0 winst) maakte hij zijn enige competiteidoelpunt van het seizoen.

Geen duidelijkheid over Doan

FC Groningen heeft nog geen nieuws omtrent Ritsu Doan. De Groningers hebben nog iets meer dan een maand de tijd om de Japanner definitief over te nemen van Gamba Osaka.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen