Cambuur passeert laatkomers Van Wermeskerken en Crowley

2 april 2018, 13:33   Bijgewerkt: 2 april 2018, 13:40
Cambuur passeert laatkomers Van Wermeskerken en Crowley

Bij Cambuur hebben maandagochtend Sai van Wermeskerken en Daniel Crowley zich te laat gemeld voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven. De spelers beginnen daarom niet in de basisopstelling, maar op de bank bij de Leeuwarders. Dat staat te lezen op het Twitterkanaal van de Jupiler League-club.

Afgelopen vrijdag begonnen beide spelers nog in de basisopstelling tegen FC Volendam, tegen wie Crowley zelfs zijn eerste doelpunt maakte namens de Leeuwarders. De huurling van Willem II is sowieso goed bezig bij Cambuur. Dat het tweetal zich niet op tijd meldde op de club, is zeer opvallend. Trainer René Hake gaf op de clubsite in de voorbeschouwing nog aan dat het duel met FC Eindhoven een sleutelwedstrijd is in de race om de play-offs.

"Elke resterende wedstrijd wordt nu steeds belangrijker, maar we zitten er nog steeds heel dicht bij en de play-offs halen blijft het doel", keek Hake vooruit. "Bij winst op Eindhoven kunnen we dan ook echt goede zaken doen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen