Seedorf moet vrezen na stunt Levante tegen Sevilla

27 april 2018, 22:48   Bijgewerkt: 27 april 2018, 23:19
Seedorf moet vrezen na stunt Levante tegen Sevilla

Clarence Seedorf ziet de kans op handhaving van Deportivo La Coruña nog kleiner worden. Concurrent Levante liep namelijk vrijdagavond uit door een verrassende 2-1 zege te boeken op Sevilla. Zelf ontvangt Deportivo dit weekend FC Barcelona, dat kampioen kan worden.

Levante kwam vrijdag al na elf minuten spelen op voorsprong door Roger Martí. Vijf minuten later zorgde Sevilla echter alweer voor de gelijkmaker via Carlos Fernández. Zo leek het lange tijd bij een gelijkspel te gaan blijven, maar een kwartier voor tijd viel alsnog de winnende treffer. José Luis Morales zorgde voor de belangrijke drie punten voor Levante.

Levante is de nummer zestien op de ranglijst van de Primera División. De achterstand van Deportivo op de veilige zeventiende plaats bedraagt elf punten. Met nog vier speelronden te gaan, kan de ploeg van Seedorf zich in theorie nog veilig spelen.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen