Seedorf: "Na alle wedstrijden hebben we handdoek niet gegooid"

7 april 2018, 12:35   Bijgewerkt: 7 april 2018, 12:40
Foto: © ProShots

Clarence Seedorf roept op tot eensgezindheid bij Deportio la Coruña. De Nederlander boekte vrijdag tegen Malaga (3-2) zijn eerste overwinning als trainer in Spanje en pakte daarmee de laatste strohalm in de degradatiestrijd. "We moeten samen gaan vechten om ons te handhaven", aldus Seedorf.

Acht wedstrijden wachtte Seedorf op zijn eerste zege. Het ultieme doel is handhaving, en daarvoor moet Deportivo Levante achterhalen. De huidige nummer zeventien heeft vijf punten meer, en speelde een wedstrijd minder. Seedorf gelooft in een goede afloop, en volgens hem ook het merendeel van de achterban.

"De fans zijn in staat om een speciale sfeer te creëren. We hebben ze nodig. Ik heb op straat nog niemand gesproken die er niet in gelooft", zei Seedorf op de persconferentie na afloop van het duel met Malaga. "Iedereen gelooft erin. Sommigen zijn optimistischer dan ik."

Seedorf looft ook de veerkracht van zijn team. "Wat ik mooi vind aan deze groep is hun kracht. Na alle wedstrijden die we verloren en niet konden winnen, hebben we de handdoek niet gegooid. We zijn altijd doorgegaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen