FC Oss bindt duo en strikt Haggerty, AZ haalt Dekker op bij Ajax

8 mei 2018, 15:10

Transfernieuws uit de Jupiler League: FC Oss heeft aanvoerder Rick Stuy van den Herik (foto) en vaste kracht Dennis Janssen voor respectievelijk twee en één jaar langer vastgelegd. Beide spelers staan al vijf en acht jaar onder contract in Brabant. Verder heeft de club keeper Björn Haggerty, afgelopen jaar spelend voor FC Lisse, teruggehaald.

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. Ook bij Jong AZ is er transfernieuws. Vince Gino Dekker komt over van Ajax en sluit aan bij de beloftenploeg, die dinsdag Koen Stam officieel aanstelde als nieuwe trainer. "Veel jongens bij AZ ken ik al, omdat ik sinds de F'jes tegen ze heb gespeeld. Ik vind het mooi om te zien hoeveel jeugdspelers de kans krijgen om door te breken bij AZ. Ik kijk ernaar uit om hier aan de slag te gaan", aldus de linksbuiten.

Afgelopen seizoen kampte hij met een verschillende blessures, waardoor zijn contract in Amsterdam niet verlengd werd. "Gino kan als voetballer goed bij AZ passen. Een echte ouderwetse linksbuiten. Wij geven hem nu de kans om zich bij Jong AZ verder te ontwikkelen en vervolgens de stap naar het eerste te maken", aldus directeur voetbalzaken Max Huiberts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen