Van Peppen wees Dudelange af, dat in de EL tegen Milan speelt

14 september 2018, 08:38

Ard van Peppen zit nog altijd zonder club. De verdediger zag zijn contract bij Roda JC niet verlengd worden en had goede hoop op een nieuwe club, maar hij zit - ondanks een geplaatst filmpje op LinkedIn - inmiddels nog altijd zonder contract. En dat had anders kunnen zijn: het Luxemburgse Dudelange wees de rechtsback namelijk af. En daar heeft hij behoorlijk pijn in zijn buik van.

Want de Luxemburgers, van wie hij een gemiddeld Eredivisie-salaris zou ontvangen als hij tekende, hebben in de Europa League geloot tegen AC Milan. "Het is 2,5 uur rijden vanuit mijn woonplaats Maastricht waar ik helemaal gesetteld ben met mijn gezin. Ik hoopte op een club dichterbij", aldus Van Peppen tegenover De Volkskrant. "Ze spelen straks tegen AC Milan in San Siro. Ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan. Anderzijds sta ik nog achter mijn beslissing om te wachten."

En dus wacht de verdediger nog altijd op een nieuw avontuur. De hoop heeft hij nog niet helemaal opgegeven, al duurt het wel lang. Van Peppen: "Het is hopen dat er snel ergens een gat valt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen