Oranje kent geen twijfel over goede afloop tegen Denen

8 oktober 2018, 23:25

Geen spoor van twijfel in het kamp van de Nederlandse vrouwen daags voor de return tegen Denemarken. De 2-0 overwinning uit de heenwedstrijd in Breda heeft voor optimisme gezorgd bij de Oranje Leeuwinnen. "De kans dat wij het WK halen, op een schaal van 1 tot 10? Een 10."

Lineth Beerensteyn verving in de eerste wedstrijd tegen Denemarken de geblesseerde Vivianne Miedema. Beerensteyn scoorde de 1-0 en weet zeker dat ze die marge niet meer weggeven tegen de Denen. "De kans dat wij het WK halen, op een schaal van 1 tot 10? Een 10", klinkt het vol bravoure tegen de NOS

Bondscoach Sarina Wiegman wil ook niet van een Deense stunt weten. "Ik denk ook dat ze vrij angstig zijn voor ons", klinkt het. "Als wij vol op de aanval gaan, zijn zij heel kwetsbaar achterin." Dat de Denen daadwerkelijk nog vertrouwen in een stunt hebben, baart Wiegman geen zorgen. "Zij willen natuurlijk hun laatste kans grijpen, dus natuurlijk zeggen ze dat er nog alle vertrouwen in hebben."

Dinsdagavond nemen de Oranje Leeuwinnen het op tegen de dames uit Denemarken. De wedstrijd begint om 18.00 uur en Nederland verdedigt dus een 2-0 voorsprong.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen