Manager van Brighton: "Uitspraken Locadia uit verband gerukt"

22 november 2018, 22:48   Bijgewerkt: 22 november 2018, 23:19

Jürgen Locadia uitte onlangs zijn onvrede over zijn situatie bij Brighton & Hove Albion. Hij sprak daar ook over met zijn trainer Chris Hughton, die tevreden is over het werk dat Locadia levert. Een klein jaar geleden verruilde Locadia PSV voor The Seagulls. Hoewel hij afgelopen seizoen in zijn eerste half jaar meermaals een goede indruk maakte, moet hij het dit seizoen vooral doen met (korte) invalbeurten.

De oud-PSV'er sprak een week geleden in De Telegraaf zijn zorgen uit. De spits hintte naar een winters vertrek, door te vermoeden dat zijn situatie bij Brighton niet snel zal veranderen. "Ik heb met Jürgen gesproken, wat ik regelmatig doe", zegt Hughton tegen The Argus. "Er bestaat geen twijfel dat zijn reacties en gedachten uit verband zijn gerukt."

De manager erkent dat Locadia meer wil spelen. "Ik denk dat iedere speler in zo'n situatie er hetzelfde over denkt. Met zijn mening heb ik geen enkel probleem. Individueel is hij sterk, en hij traint goed. Het belangrijkste is dat hij erg gemotiveerd is om hier te spelen."

In totaal speelde Locadia dit kalenderjaar zeventien wedstrijden voor Brighton. Daarin maakte hij twee doelpunten en gaf hij twee assists. In tien gevallen kwam hij als invaller binnen de lijnen en vijfmaal werd hij voortijdig naar de kant gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen