FC Utrecht verkoopt Gavory na één seizoen aan Luik

25 juni 2019, 18:10
FC Utrecht verkoopt Gavory na één seizoen aan Luik

FC Utrecht staat Nicolas Gavory (24) af aan Standard Luik. De Domstedelingen hebben een overeenkomst met de Belgen. Naar verluidt ontvangt Utrecht meer dan drie miljoen voor de linksback, die in zijn eerste seizoen indruk maakte. Een jaar geleden betaalde Utrecht nog 250 duizend euro aan het Franse Clermont. Gavory's contract liep bij Utrecht nog twee seizoenen door.

"Nicolas heeft zich dit seizoen moeiteloos aangepast aan het niveau van de Eredivisie, nadat we hem afgelopen seizoen overnamen van Clermont", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op het clubkanaal van Utrecht. "Hij heeft laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken, zoals zijn voetballend vermogen en zijn puntgave trap. Het is dan ook geen verrassing voor ons dat er vanuit meerdere clubs interesse was in Nicolas."

Utrecht zelf doet geen officiële mededelingen over de transfersom. "Met Standard Luik zijn we een passende transfersom overeengekomen voor zijn nog lopende contract bij FC Utrecht, waar we zeer tevreden mee kunnen zijn", aldus Zuidam. Gavory speelde in totaal 38 wedstrijden voor Utrecht en bereidde daar in zes doelpunten voor en was hij één keer zelf trefzeker.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen