Topschutter Vela reageert op Ibrahimovic: "Ik ben nu beter"

20 juli 2019, 20:31
Topschutter Vela reageert op Ibrahimovic:

In de Amerikaanse competitie heeft Zlatan Ibrahimovic dit weekend weer zijn klasse getoond. Hij maakte in de derby tegen Los Angeles FC een hattrick voor Los Angeles Galaxy (2-3) en maakte daarmee zijn grote woorden waar. Carlos Vela schat zichzelf echter beter in.

Voorafgaand aan de wedstrijd zei Ibrahimovic dat hij 'met afstand' de beste speler van de MLS is. Hij liet ook weten dat hij het niet acceptabel vond dat hij werd vergeleken met Vela. De Mexicaan staat dit seizoen op 21 goals in 20 duels en scoorde vannacht twee keer. "Het is wat respectloos voor hem om ons te vergelijken, maar als we nu naar de statistieken en leeftijd kijken, dan ben ik op dit moment beter", zegt Vela tegen ESPN.

De dertigjarige Vela heeft wel veel respect voor de Zweed. "Alleen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn de laatste jaren beter dan Zlatan", vindt de aanvaller. "Alle andere voetballers zijn van een ander niveau dan die drie."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen