Garcia na gelijkspel: "We moeten sterker worden"

24 augustus 2019, 23:36
Foto: © ProShots

FC Twente-coach Gonzalo Garcia zag in het uitduel met SC Heerenveen een wedstrijd met twee gezichten. Het treffen in het Abe Lenstra Stadion eindigde zaterdag in een 0-0 gelijkspel.

"Ik kijk terug op een goede eerste helft", aldus Garcia op de officiële website van FC Twente. "We waren in die fase goed aan de bal en hadden een paar momenten waarop we ze pijn hadden kunnen doen. We onderschepten enkele passes en kwamen in een goede positie, maar het ontbrak op die momenten aan een goede laatste bal. Aan het einde van de eerste helft begonnen we slordig te spelen. Daardoor verloren we veel energie."

"Als je vervolgens de tweede helft bekijkt en dan vooral het laatste kwartier, dan moeten we tevreden zijn met een punt. We kwamen hier natuurlijk niet voor een punt, maar als je ziet hoe de wedstrijd zich ontvouwt, dan moet je tevreden zijn. We moeten sterker worden en dat weten we. De laatste twintig minuten was het volhouden", besluit Garcia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen