Stam rekent zich niet rijk: "Maar het mag niet meer misgaan"

22 augustus 2019, 21:59

Jaap Stam weet dat Feyenoord zich donderdag een uitstekende uitgangspositie heeft verschaft voor de return Hapoel Be'er Sheva. De trainer zag zijn ploeg voor eigen publiek 'vol overtuiging' spelen en met 3-0 winnen. "Fris, initiatief nemend en verdedigend agressief", vat hij het samen.

Volgens Stam heeft Hapoel Be'er Sheva geen slecht team. "Op het eind zie je dat ze wat meer willen voetballen. Uiteindelijk hou je het goed dicht en heel belangrijk is dat je veel kansen creëert en er drie maakt", zegt de trainer tegen Veronica. De trainer vindt dat Luciano Narsingh de spitspositie prima invulde en zag Edgar Ié indruk maken. "Het is altijd afwachten hoe het in dit soort wedstrijden uitpakt. We hebben gezien dat het een speler is die vol zelfvertrouwen voetbalt, kwaliteiten aan de bal heeft, snelheid heeft om gaten te dichten en verdedigend sterk is."

Feyenoord staat door de ruime overwinning met anderhalf been in de groepsfase van de Europa League. Stam wil echter niet te vroeg juichen. "Je weet het nooit. Ik heb zelf ook wedstrijden meegemaakt waarin ik in een finale drie goals in zes minuten tegen krijg. Maar het mag natuurlijk niet meer misgaan. We moeten wel gewaarschuwd zijn. Deze ploeg zal komen. Ze hebben kwaliteit, daar moeten we wel op voorbereid zijn. Zij moeten komen, dan moeten wij van de ruimte gebruikmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen