Atalanta haalt uit en is klaar voor revanche in Champions League

28 september 2019, 22:59

Atalanta Bergamo heeft in de Serie A overtuigend drie punten opgehaald bij Sassuolo. Met Hans Hateboer als basisspeler was het duel al na ruim een half uur gespeeld, waarna Atalanta wat gas terugkwam en Sassuolo de schade met 1-4 nog ietwat beperkt wist te houden.

Eerder deze maand kende Atalanta een pijnlijk Champions League-debuut, door met 4-0 te verliezen bij Dinamo Zagreb. Dinsdag krijgt het in eigen huis een herkansing tegen Sjachtar Donetsk, terwijl Manchester City eind oktober ook nog beteugeld moet worden. In de competitie gaat het wel voor de wind, want daar staat de club uit Bergamo na vandaag derde.

Die positie bezet het na een eclatante 1-4 zege bij Sassuolo, dat voor rust volledig overlopen werd. Via twee goals van Papu Gómez en treffers van Robin Gosens (foto) en Duván Zapata stond er na krap 35 minuten een 0-4 stand op het scorebord. Die stand zorgde ervoor dat vaste krachten als Marten de Roon gewoon op de bank konden blijven.

Via Grégoire Defrel deed Sassuolo nog wel iets terug in de tweede helft, maar daar bleef het bij in het midden van Italië. Atalanta staat na zes speelrondes met dertien punten op een derde plaats in de Serie A, Sassuolo is de nummer veertien.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen