De Bruyne is helemaal terug: "Echt een speciale speler"

23 september 2019, 18:23

Kevin De Bruyne is bij Manchester City bezig om zijn topvorm weer te vinden. De Belg kende door blessureleed een enigszins teleurstellend afgelopen seizoen, maar draait dit seizoen als vanouds op het middenvelder. Trainer Pep Guardiola is lyrisch over de Belg.

De 28-jarige De Bruyne speelde zaterdag een belangrijke rol in declassering van Watford, dat met 8-0 werd verslagen. De Belg was met twee assists en een doelpunt van waarde en trok het spel naar zich toe. "Kevin ziet dingen die anderen niet zien, zelfs naast het veld", zegt coach Guardiola in Engelse media. "Soms is hij echt een speciale speler. Hij heeft zoveel talent, dankzij zijn combinatie van inzicht en zijn afwerking. Maar soms ben ik ook gefrustreerd door hem, als hij simpele ballen verliest bijvoorbeeld. Hoe kan iemand met zoveel talent de bal verliezen?"

Guardiola doet er veel aan om De Bruyne op zijn gemak te stellen. "Bij Kevin is veel afhankelijk van gevoel. Soms zit hij in een dipje, maar als hij gelukkig is dan is hij een waanzinnige speler. Vorig jaar wonnen we met het team vier prijzen, maar toch hebben we Kevin gemist."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen