Fraser kritisch op Sparta: "Niemand haalde zijn niveau"

29 september 2019, 10:49

Henk Fraser had meer verwacht van zijn Sparta Rotterdam in de confrontatie met nummer voorlaatst Fortuna Sittard gisteravond. De bezoekers uit de havenstad speelden volgens de oefenmeester een teleurstellende wedstrijd. "Een gemiste kans", zegt Fraser over de 0-0 in Limburg.

"Wij hebben geen goede wedstrijd gespeeld", stelt de kritische Fraser na afloop tegen FOX Sports. "Niemand heeft echt zijn niveau gehaald. Wat je hebt getraind, is er niet uitgekomen." Ondanks dat kan Fraser nog wel positief naar het resultaat kijken. "Je houdt er nog een punt aan over en daar moet je misschien maar tevreden mee zijn als je ziet waar wij vandaan komen."

Excuses 

Sparta had volgens Fraser genoeg kansen om er met de overwinning vandoor te gaan. De grootste mogelijkheid was voor Halil Dervi?o?lu en Khalid Karami die allebei Lars Veldwijk voor een leeg doel hadden kunnen zetten, maar besloten om de bal niet breed te spelen. "Daar zijn we niet volwassen genoeg in", zegt Fraser. "Dat was een spaarzame kans. Het moet in je systeem komen om dat uit te spelen." Al met al was er volgens hem sprake van een povere wedstrijd. "Het was geen leuke avond, excuses daarvoor."

Lees ook: Weer geen zege voor Fortuna: "Je moet thuis van Sparta winnen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen