Gisteren gemist: PSV en Ajax in evenwicht, Real wint van Sevilla

23 september 2019, 00:30   Bijgewerkt: 22 september 2019, 23:18

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 22 september.

Benzema kopt Real Madrid naar koppositie ten koste van Sevilla

Op bezoek bij Sevilla heeft medekoploper Real Madrid drie belangrijke punten gepakt. De Koninklijke kwam tegen de ploeg van Julen Lopetegui dankzij spits Karim Benzema na een uur op voorsprong en hield die minieme voorsprong tot het einde vast. Namens de thuisploeg speelde Luuk de Jong een verdienstelijke wedstrijd, zonder echt gevaarlijk te worden richting het doel van Thibaut Courtois. Daarmee is de eerste competitienederlaag van Sevilla een feit.

PSV en Ajax houden elkaar in bedwang in gelijkopgaande kraker

PSV en Ajax geven elkaar nog altijd geen duimbreed toe in de Eredivisie. De eerste Eredivisie-topper van het seizoen eindigde in een gelijkspel, waardoor de Eindhovense en Amsterdamse rivalen gebroederlijk bovenaan blijven staan. Pas na een uur kwam de kraker serieus tot leven: Quincy Promes leek PSV even de eerste thuisnederlaag in drie jaar toe te dienen, maar invaller Cody Gakpo nam de thuisploeg bij zijn hand en bereidde de gelijkmaker van Eredivisie-topscorer Donyell Malen voor: 1-1.

Memphis en Tete buigen door Neymar laat tegen PSG

Paris Saint-Germain heeft dankzij een treffer in de slotfase de topper tegen Olympique Lyon gewonnen. De Franse miljoenenformatie van Thomas Tuchel wist zich lange tijd geen raad met de uitblinkende doelman Anthony Lopes, maar Neymar wist een paar minuten voor tijd dan toch de bal achter de keeper te werken: 0-1.

Liverpool wint ook bij Chelsea, moeizame zege tiental Arsenal

Liverpool is na zes wedstrijden nog foutloos in de Premier League. De koploper won zondag ook de zesde wedstrijd van het competitieseizoen, door bij Chelsea met 1-2 te zegevieren. Dat was vooral te danken aan een uitstekende eerste helft. Ondertussen zegevierde een tiental van Arsenal met grote moeite tegen Aston Villa: 3-2.

Ihattaren stelt om zieke vader keuze voor interlandcarrière uit

Vanwege zijn zieke vader maakt Mohamed Ihattaren nog geen keuze voor zijn interlandcarrière. Tijdens interlandperiodes wil de zeventienjarige PSV'er bij zijn familie zijn. "Familie staat voor mij op één, dus ik ga die keuze nog lang niet maken", aldus Ihattaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen