Keita op de weg terug, ook Alisson zet stappen in herstel

20 september 2019, 12:00

Liverpool heeft goed nieuws ontvangen uit de ziekenboeg. Naby Keita traint namelijk weer volledig mee met zijn ploeggenoten, kondigt de koploper van de Premier League aan. Ook Alisson Becker en Divock Origi zijn op de weg terug.

Keita liep in het UEFA Super Cup-duel met Chelsea een heupblessure op, maar heeft vrijdag voor het eerst weer volledig met de groep meegetraind. Daar komt bij dat ook Alisson en Origi nadrukkelijk op de weg terug zijn. "Ali zet goede stappen", zegt Jürgen Klopp via de clubwebsite. "Hij heeft donderdag al goed getraind, maar doet nog niet met de ploeg mee."

Origi is eveneens op de weg terug en zal op korte termijn inzetbaar zijn. Het duel met Chelsea van komende zondag lijkt nog iets te vroeg te komen, zegt Klopp. "De kans is niet heel groot dat hij dat duel haalt", aldus de trainer van de nog foutloze koploper van de Premier League.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen