Pogba nadert rentree bij AZ-opponent Manchester United

24 september 2019, 13:18

Paul Pogba maakt woensdag waarschijnlijk zijn rentree bij Manchester United. De Franse middenvelder moest vanwege een enkelkwetsuur de voorbije wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, maar is inmiddels blessurevrij. Dat bevestigt trainer Ole Gunnar Solskjaer dinsdag tegenover de Engelse pers.

Solskjaer is van plan om Pogba in te zetten in de League Cup. "Hij krijgt waarschijnlijk wat speelminuten tegen Rochdale. We denken dat hij tegen Arsenal weer inzetbaar is", aldus Solskjaer, die doelt op de competitiewedstrijd van volgende week maandag. Drie dagen na het duel met Arsenal gaat United in het kader van de Europa League op bezoek bij AZ.

Pogba zal waarschijnlijk van de partij zijn als The Red Devils langskomen in het Cars Jeans Stadions van ADO Den Haag, waar de Europese wedstrijd wordt gespeeld. Het is echter nog maar de vraag of het publiek de wereldkampioen in actie krijgt te zien: Solskjaer greep de eerste groepswedstrijd tegen Astana (1-0) aan om jonge spelers, zoals Nederlands jeugdinternational Tahith Chong, aan het werk te zien.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen