Weer geen zege voor Fortuna: "Je moet thuis van Sparta winnen"

29 september 2019, 10:24

Ook na acht wedstrijden in het nieuwe seizoen wacht Fortuna Sittard nog altijd op de eerste overwinning. Gisteravond in eigen huis tegen Sparta Rotterdam bleef het 0-0 en dat betekende pas het derde punt voor de Limburgers. Trainer Sjors Ultee baalt dat de hatelijke nul als het gaat om overwinningen nog steeds blijft staan.

"Thuis tegen Sparta wil je drie punten en moet je gewoon winnen", reageert een teleurgestelde Ultee na afloop van de wedstrijd tegen FOX Sports. De trainer erkent wel dat de puntendeling terecht is, gezien het beeld van de wedstrijd. "Wij hebben maximaal gepresteerd. Qua inzet was het goed, maar qua uitvoering niet." Volgen Ultee komt dat deels, omdat er nu spelers op het veld staan waarvan hij aan het begin van het seizoen niet had verwacht dat zij voor een basisplaats in aanmerking zouden komen.

Lees ook: Fortuna en Sparta scoren in gezapig onderonsje niet

De oefenmeester trekt wel positieve punten uit het gelijkspel tegen de Rotterdammers. "De jongens hebben alles gegeven wat ze kunnen. Inzet is verwijtbaar, maar daar kan ik hen niks verwijten. Wij moesten winnen, maar hebben niet verloren. En het is ook wel een keer lekker dat je de nul houdt. Daar moeten we ons aan vasthouden."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen