'Abidal blijft aan als technisch directeur van FC Barcelona'

18 augustus 2020, 08:03

Eric Abidal blijft aan als technisch directeur van FC Barcelona. De Fransman lag wederom onder vuur en leek net als Quique Setien zijn koffers te moeten pakken, maar de Catalanen houden voorlopig vertrouwen in de voormalig verdediger. Dat weten Marca en Cadena Cope

De twijfels over Abidal blijven, maar voor de korte termijn ziet Barcelona geen andere mogelijkheid. Dat het nieuwe seizoen in Spanje al op 12 september begint en Abidal de club goed kent, werkt in het voordeel van de technisch directeur. De komende weken moet hij met Ronald Koeman de eerste stenen leggen voor de wederopbouw van Barcelona. De bondscoach van het Nederlands elftal wordt spoedig gepresenteerd.

Abidal ontkwam afgelopen winter ook al aan een ontslag. Zijn positie wankelde hevig na een publieke botsing met Lionel Messi. Abidal stelde dat spelers van Barça ontevreden waren onder toenmalig Ernesto Valverde en niet hard werkten. Dat schoot Messi in het verkeerde keelgat en riep hij zijn oud-ploeggenoot ter verantwoording. Voor Abidal liep het met een sisser af. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen