'Feyenoord komt in zoektocht naar verdediger toch uit bij Ié'

13 augustus 2020, 14:17
'Feyenoord komt in zoektocht naar verdediger toch uit bij Ié'

Feyenoord is in de zoektocht voor een nieuwe centrale verdediger toch weer uitgekomen bij Edgar Miguel Ié (26). Na de blessure van Sven van Beek zoeken de Rotterdammers een achterhoedespeler die direct inzetbaar is, waardoor er opnieuw gesproken wordt met Trabzonspor over een verhuurbeurt. De onderhandelingen zijn zelfs in de afrondende fase.

Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt althans. Volgens het medium is een nieuwe huurconstructie in de maak. Daarbij moeten er nog 'enige formaliteiten' worden afgerond, alvorens de deal beklonken kan gaan worden. Eerder was hij al in beeld toen Eric Botteghin leek te vertrekken uit De Kuip, maar de Braziliaan tekende alsnog bij. Ditmaal zou hij vermoedelijk weer diens stand-in worden.

Lees ookEnorme pech voor Van Beek: Feyenoord-verdediger onder het mes

Het afgelopen seizoen werd Ié ook gehuurd van Trabzonspor en maakte een wisselende indruk. Na een goed begin, had de eenvoudig international van Portugal meerdere ongelukkige handsballen. In het restant van het seizoen werd hij door trainer Dick Advocaat gezien als betrouwbare stand-in, al kwam hij uiteindelijk nog tot 21 optredens namens Feyenoord – ondanks dat hij een langere periode buitenspel stond met een hamstringblessure.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen