'Koeman volgt Gosens nog altijd met grote interesse'

12 augustus 2020, 08:01

September wordt een cruciale maand voor de interlandcarrière van Robin Gosens. De linksback van Atalanta, die vanavond in de kwartfinale van de Champions League tegen PSG speelt, is in beeld bij zowel de nationale ploeg van Duitsland als die van Nederland. Joachim Löw en Ronald Koeman volgen de oud-speler van Heracles Almelo met grote interesse.

Dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant heeft Duitsland de beste papieren. Löw wilde hem in maart al selecteren, maar gooide de corona-uitbraak roet in het eten. Zonder het virus was Gosens zeer waarschijnlijk al international van Die Mannschaft geweest. In september staat de eerstvolgende interlandperiode op het programma en wordt dan vermoedelijk de interlandcarrière van Gosens definitief bepaald. Omdat de ex-Heraclied een Nederlandse vader en een Duitse moeder heeft, mag hij voor beide landen uitkomen.

Na dit seizoen lonkt voor Gosens ook een mooie transfer. Grote clubs hebben in het vizier, maar zij zullen wel moeten voldoen aan het prijskaartje van dertig miljoen euro. Met negen doelpunten en acht assists drukte Gosens zijn stempel op het succes van Atalanta. "Hij koppelt zijn kwaliteiten aan rendement en dat is voor veel clubs belangrijk. Hij is een complete speler geworden, die misschien de stap naar een nog betere club gaat maken", zegt zijn voormalig trainer John Stegeman tegen De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen