Leicester City doet goede zaken met nieuw contract Maddison

24 augustus 2020, 19:19

Zonder een nieuwe speler aan te trekken heeft Leicester City toch goede zaken gedaan op de transfermarkt. De club is met James Maddison, één van de belangrijkste spelers van de ploeg, namelijk een nieuw contract overeen gekomen. Hij ligt nu tot 2024 vast.

De aanvallende middenvelder speelt sinds de zomer van 2018 bij Leicester City en is sindsdien een belangrijke speler. Na zijn debuutseizoen werd hij al verkozen tot tot Talent van het Jaar bij de club. Tot dusver scoorde de Engelsman zestien competitiedoelpunten voor Leicester City. Dat deed hij in in totaal 76 wedstrijd. Sinds november 2019 is Maddison Engels international. Met Leicester zal hij komend seizoen in de Europa League uitkomen, omdat Champions League-voetbal in de slotfase van het seizoen werd verspeeld.

"Ik ben erg blij met dit nieuwe contract", zegt Maddison op de clubwebsite. "Het is een bijzondere tijd om bij deze club te spelen, omdat er louter positieve dingen gebeuren. Daar wil ik graag deel van uitmaken. Er zit nog veel meer in het vat met deze selectie." De 23-jarige aanvallende middenvelder staat bovendien bekend om zijn geweldige samenwerking met Leicester-spits Jamie Vardy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen