Nijland aan de slag bij amateurs van DVS'33

1 augustus 2020, 13:28   Bijgewerkt: 4 december 2023, 23:10
Foto: © ProShots

Stef Nijland zegt het betaald voetbal vaarwel. De 31-jarige aanvallende middenvelder speelt komend seizoen voor DVS'33 Ermelo, dat uitkomt in de Derde Divisie. De afgelopen twee jaar speelde hij voor De Graafschap. Na het weekend sluit Nijland aan bij zijn nieuwe ploeggenoten.

"Ik kende DVS'33 Ermelo omdat ik al een aantal jaren de Tweede en Derde Divisie volg. Het aanvallende voetbal en de ambitie van de club spraken mij aan", zegt Nijland op het clubkanaal van DVS. "Net als het mooie sportpark toen ik de club bezocht. De prettige gesprekken met de TC, en later met trainer Peter Wesselink, zorgden voor het juiste gevoel om te kiezen voor DVS. Ik heb ontzettend veel zin in komend seizoen en kijk uit naar de kennismaking met de groep. Een aantal jongens ken ik al uit het verleden, dus dat maakt het extra leuk."

Nijland begon zijn profcarrière bij FC Groningen, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. Na zijn transfer naar PSV wist de zoon van Hans Nijland de verwachtingen niet waar te maken. Vervolgens kwam hij uit voor Willem II, NEC, Brisbane Roar, PEC Zwolle en De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen