Kharchouch zet hoog in: "Tien Eredivisie-goals is het minimale"

3 september 2020, 15:39

Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Reda Kharchouch. De 24-jarige spits beleefde vorig seizoen een geweldig eerste jaar als profspeler, door bij Telstar 22 keer te scoren in de Eerste Divisie. Dat hadden er nog meer kunnen zijn, als het coronavirus geen spelbreker was geweest. Ook bij Sparta wil hij veel laten zien.

De aanvaller wil een belangrijke schakel worden in Rotterdam. Hij is klaar voor de Eredivisie, geeft de spits aan tegenover Voetbal International. "Telstar was vorig jaar niet de beste ploeg in de Keuken Kampioen Divisie, maar ik maakte wel doelpunten", vertelt de spits. "Die lijn trek ik nu gewoon door."

"Ik heb een mooi boek van Hugo Borst gekregen en hij zei me dat ik er tien moest maken, plus zes assists. Dat vond ik mooi, maar ik leg mijn eigen lat wel wat hoger dan tien goals. Natuurlijk! Sparta is wel een niveautje hoger, en je staat in de Eredivisie tegenover betere verdedigers, maar als je een beetje voetbalgogme hebt en doelpunten kan maken… Ik ken mijn eigen kwaliteiten, tien goals is voor mij het minimale. Hoeveel wedstrijden zijn er, 34? Dat is een op de drie. Dat moet wel kunnen als je bij Sparta speelt", zegt hij vol zelfvertrouwen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen