'Bayern gaat nog voor drie aankopen, Hudson-Odoi meest gewild'

3 oktober 2020, 15:12
'Bayern gaat nog voor drie aankopen, Hudson-Odoi meest gewild'

Ze wonnen alles wat er vorig jaar te winnen viel, maar Bayern München is nog niet klaar op de transfermarkt. Liefst drie spelers moeten er naar Der Rekordmeister komen, zo schrijven verschillende Duitse media. De grootste vis is Callum Hudson-Odoi, die mogelijk weggesnoept wordt bij Chelsea.

Trainer Hansi Flick zegt daarover tegen BILD: "Hij is een van de grootste talenten ter wereld. Daarom is het logisch dat we hem willen aantrekken." Of dat voor 6 oktober gaat lukken, is nog de vraag. Met onder meer Kai Havertz, Timo Werner en Hakim Ziyech is de concurrentie bij Chelsea groot voor het talent.

Daarnaast moeten Marc Roca en Max Aarons naar München komen. De eerstgenoemde is een 23-jarige middenvelder van Espanyol, die voor negen miljoen de overstap gaat maken. Aarons is rechtsback bij Norwich City, dat vorig jaar degradeerde uit de Premier League.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen