Grote zorgen bij Feyenoord: Berghuis hinkend naar de kant

1 november 2020, 15:21

Paniek bij Feyenoord: sterspeler en aanvoerder Steven Berghuis heeft zich al voor rust moeten laten wisselen. De rechtsbuiten werd na een combinatie hard neergehaald door FC Emmen-verdediger Nick Bakker, die de aanvaller blesseerde. Door de grove charge moest Berghuis met veel pijn en moeizaam naar de kant.

De captain sloeg zijn handen voor de ogen en moest door ploeggenoten en de verzorger naar de kant worden geholpen. Berghuis werd vervangen door Noaufal Bannis, die pas net is teruggekeerd van een blessure. Voor Feyenoord is het afhaken van Berghuis een flinke aderlating. In de eerste zes competitieduels was hij zesmaal trefzeker en bereidde hij vier doelpunten voor.

Berghuis moest na 35 minuten het veld verlaten. Op dat moment keken de Rotterdammers tegen een achterstand aan na een benutte strafschop van Anco Jansen. De aanvaller kon een minuut na de wissel van Berghuis ook gaan douchen, nadat hij een rode kaart had gekregen. Vanuit de catacomben zag het duo Mark Diemers, Michael de Leeuw en Jens Toornstra de ruststand op 2-2 bepalen.

[FOXSportsnl/status/1322903554827440130?s=20]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen