Van de Beek pijnlijk onderuit met United in Turkije, remise Lazio

4 november 2020, 20:47   Bijgewerkt: 4 november 2020, 23:19

Manchester United heeft op bezoek bij het Turkse Istanbul Basaksehir een pijnlijke nederlaag moeten slikken. De Engelse topclub werd voor rust tweemaal weggecounterd en keek daardoor tegen een achterstand aan die het niet meer kon rechttrekken. Donny van de Beek startte in de basis bij The Red Devils, maar kon niet imponeren.

De middenvelder van het Nederlands elftal, die afgelopen zomer werd overgenomen van Ajax, werd na 61 minuten vervangen door Paul Pogba. Daarmee hoopte Ole Gunnar Solskjaer meer stabiliteit in zijn elftal te krijgen, nadat Basaksehir tweemaal had toegeslagen uit de omschakeling. Eerst was het de 35-jarige Demba Ba die raakprikte, een halfuur later schoot Edin Visca hard raak. 

Aan de treffer van de Bosniër zat een Nederlands tintje. Deniz Turuc verzorgde namelijk de assist. De middenvelder speeld ein het verleden bij Go Ahead Eagles en is momenteel vaste waarde bij de Turkse landskampioen. Drie minuten na zijn assist zag hij Anthony Martial de aansluitingstreffer binnenkoppen, maar het bleek niet genoeg om een blamage te voorkomen. Een enorme kans in blessuretijd voor United kon ternauwernood van de lijn worden gehaald.

Zenit - Lazio

Met een prachtige treffer leek Zenit St. Petersburg zich van de eerste drie punten in groep F, maar kort voor tijd trok invaller Felipe Caicedo de stand namens Lazio gelijk. Rechtermiddenvelder Aleksandr Yerokhin stond eerder namens Zenit aan het einde van een prachtige aanval. De Russen combineerden zich door de lucht langs de defensie van Lazio, waar Wesley Hoedt onderdeel van uitmaakte. Met een machtige volley schoot Yerokhin de openingstreffer op het scorebord, die niet genoeg bleek voor de zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen