"Van Persie zegt dat hij Pratto niets meer kan leren"

22 januari 2021, 21:07

Lucas Pratto heeft het uitstekend naar zijn zin bij Feyenoord. De 32-jarige aanvaller uit Argentinië krijgt in zijn eerste weken als speler van de Rotterdammers veel kritiek, maar is volgens zijn zaakwaarnemer blij om in Rotterdam te zijn. Ook bij de club zijn ze enthousiast over de huurling van River Plate.

"Lucas maakt het goed", zegt zijn zaakwaarnemer Gustavo Goni in gesprek met Radio La Red. "Het was een goede stap voor hem. Hij geniet van het leven in Rotterdam, het is allemaal een nieuwe ervaring." Robin van Persie loopt enkele dagen per week rond op trainingscomplex 1908 om de spitsen te trainen. "Ze hebben elkaar gesproken en Van Persie zei: ik hoef je niks meer te leren. Ik ben onder de indruk van je."

Pratto baalde dat hij moest vertrekken bij River Plate, beaamt zijn agent. "Hij wil altijd spelen, maar de trainer koos voor andere spelers. Toen Feyenoord zich meldde, besloot hij die kans te grijpen. De Eredivisie wordt door veel mensen in Europa gevolgd." Pratto speelde tot dusverre drie keer namens Feyenoord, maar wacht nog op zijn eerste goal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen