'Jørgensen in beeld bij Mälmo FF van trainer Tomasson'

2 maart 2021, 19:56
'Jørgensen in beeld bij Mälmo FF van trainer Tomasson'

Nicolai Jørgensen geniet belangstelling van het Zweedse Mälmo FF, zo schrijft het Deense Kvällsposten. De nummer tien van Zweden is al een tijdje opzoek naar een nieuwe spits voor volgend jaar, en volgens de Deense media is het verlanglijstje van de Zweden nu opgeschort tot twee namen. Daar staat dus ook de naam van de Feyenoord-speler op.

Jørgensen beleeft een mindere periode bij Feyenoord. De Deense spits die in het kampioensjaar nog topscorer werd van de Eredivisie, maakte dit seizoen in eenentwintig duels slechts drie doelpunten. Bovendien loopt het contract van de spits af in de zomer van 2022, en daardoor is het misschien wel een goed moment voor Feyenoord om de spits van de hand te doen. Omdat de transfermarkt in Zweden pas aan het einde van deze maand sluit, zou de aanvaller ook deze maand nog kunnen verkassen naar Scandinavië.

Vanuit het buitenland is er namelijk belangstelling in de Deen. Het Mälmo van trainer Jon Dahl Tomasson, die uiteraard een verleden heeft bij Feyenoord, wordt nadrukkelijk in verband wordt gebracht met de spits. Volgens Kvällsposten ligt het gewilde bedrag namelijk rond de veertig miljoen Zweedse kronen, dat is omgerekend ongeveer 4,2 miljoen euro. Onduidelijk is nog of de Zweede grootmacht aan die vraagprijs wil voldoende.

De andere naam op het lijstje van Mälmo is de tweede spits van PAOK Saloniki: Antonio Colak. De Kroatische spits van de Grieken staat op één doelpunt in tien wedstrijden, en lijkt met die cijfers ook op zoek te mogen naar een nieuwe werkgever. Colak zou voor Mälmo in ieder geval een goedkopere optie zijn dan dertigjarige Jørgensen.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen