EK ten einde voor Dembele, Schotten verder zonder Gilmour

21 juni 2021, 11:59   Bijgewerkt: 21 juni 2021, 13:08

Frankrijk vervolgt het Europees kampioenschap zonder Ousmane Dembele. De 24-jarige aanvaller verlaat de Franse ploeg vanwege een knieblessure. Die liep hij zaterdag op in het duel met Hongarije (1-1). De speler van FC Barcelona kwam als invaller binnen de lijnen, maar haalde het einde van de wedstrijd niet.

Het nieuws is bevestigd door de Fransen en dat betekent dat het EK voorbij is voor Dembele. Hij heeft minstens drie weken hersteltijd nodig. Voor Dembele is het een nieuwe teleurstelling in zijn carrière die al veel wordt gekenmerkt door blessureleed. De Fransman kan zich nu richten op z'n toekomst. Dembele heeft bij Barcelona nog een eenjarig contract en daarom wil de club dat hij verlengt of deze zomer vertrekt.

Schot Gilmour test positief

Ook Schotland heeft vervelend nieuws ontvangen. Billy Gilmour is positief getest op corona en kan dinsdag zijn land niet van dienst zijn in het allesbeslissende groepsduel met Kroatië. Het twintigjarige talent van Chelsea blonk afgelopen vrijdag nog uit in de wedstrijd tegen Engeland (0-0). Gilmour moet nu tien dagen in isolatie, bevestigt de Schotse bond.

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen