Internationale media hard voor Frankrijk, Pavard krijgt een '2'

19 juni 2021, 20:39

De nationale ploeg van Frankrijk was dé favoriet voor de EK voorafgaand aan het toernooi, maar kan tot dusver nog niet overtuigen. Tegen Hongarije verspeelde het zelfs twee punten (1-1), waardoor de volgende ronde nog niet eens een zekerheidje is. De internationale media zijn dan ook behoorlijk kritisch op de mannen van Didier Deschamps. 

In eigen land was men keihard voor Frankrijk. 'Onherkenbaar en gebukt door grote individuele mislukkingen', kopte L'Équipe over het gelijkspel. Maar weinig spelers uit de basisopstelling scoorden een voldoende, maar er was wel één speler die er ver onderuit zakte: Benjamin Pavard. De verdediger kreeg een 2 (!) voor zijn zwakke optreden. 'Hij kwam werkelijk overal te laat.'

'In de heksenketel van Boedapest kwam Frankrijk niet verder dan een teleurstellend gelijkspel', zag Sky Sports, die onvoldoendes uitdeelde aan Paul Pogba, Adrien Rabiot, N'Golo Kanté en Raphael Varane. De BBC: vond Pavard ook de meest zwakke schakel met een 4,3. 'Op een gegeven moment vroeg je je af of er nog een fatsoenlijke aanval kwam', toonde het Engelse medium zich zeer kritisch. 

In België oordeelde men dat Frankrijk flink tegenviel en analist Tomasz Radzinski ziet ook wat het probleem is van het elftal van Didier Deschamps. "Ze kunnen zelf moeilijk het spel maken. Het verrassingseffect ontbreekt", stelt hij tegenover Sporza. "Frankrijk speelt heel voorspelbaar. Als je zoals Hongarije geen ruimte weggeeft, kan Frankrijk moeilijk het spel maken. Die ene goal die ze maakten was dan nog op de counter. Voor de rest hadden ze weinig kansen. (…) Ze zijn dus zeker en vast te pakken, alleen moet je het als team goed aanpakken."

In Duitsland zag men dat Karim Benzema niet goed uit de verf komt in het elftal van Deschamps. 'Frankijk miste een spil in het aanvalsspel in de spits', schreef BILD. 'Het spel van Frankrijk was een tragedie en ze boden veel te weinig om de hartstochtelijke strijd van de Hongaren te winnen. Zij pakten een verdiend punt en mogen daarom nog dromen van deelname van de volgende ronde.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen