Bosz na matig debuut: "We hebben meer tijd nodig"

7 augustus 2021, 21:45

Peter Bosz heeft in zijn eerste officiële wedstrijd met Olympique Lyonnais niet het gewenste resultaat geboekt. De ploeg van de Nederlandse oefenmeester kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Stade Brest, dat vorig seizoen op plek zeventien eindigde. Na afloop was de teleurstelling bij de trainer groot.

"We zijn teleurgesteld", zei Bosz in een reactie op de clubkanalen van Lyon. "We moeten thuis gewoon kunnen winnen van Brest. We slaagden er in de eerste helft niet in om kansen te creëren. We misten diepgang", concludeerde Bosz, die zijn ploeg met een 0-1 achterstand de kleedkamer in zag gaan. 

Na rust wist Islam Slimani met zijn gelijkmaker de schade nog enigszins te beperken. "In de tweede helft waren we beter", zei Bosz, die invallers Slimani en Lucas Paqueta in het bijzonder uitlichtte. 'We hebben meteen de kwaliteit van die twee spelers kunnen zien. Maar we zijn nog niet klaar. We hebben meer tijd nodig om te verbeteren."

Bosz benadrukte dat hij door blessures en andere redenen nog verschillende spelers moest missen. "Volgende week heb ik meer opties", stelde hij. "Verschillende spelers keren dan terug van blessures en schorsingen." Lyon speelt de tweede competitiewedstrijd volgende week uit tegen Angers. 

Lees ook: Teleurstellend debuut Bosz tegen nieuwe club Bizot

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen