Update: 'Feyenoord akkoord over vertrek Haps'

31 augustus 2021, 14:51   Bijgewerkt: 31 augustus 2021, 20:53

In de zoektocht naar een nieuwe linksback kijkt Serie A-promovendus Venezia in het bijzonder naar de Eredivisie. Zowel Feyenoorder Ridgeciano Haps als PEC Zwolle-verdediger Kenneth Paal werden dinsdag aan de Italiaanse club gelinkt. Volgens RTV Rijnmond hebben Feyenoord en Venezia inmiddels een akkoord bereikt over de transfersom van Haps, die naar verluidt rond de 500.000 euro gaat bedragen.

Met de verkoop van Haps is een nieuwe speler mogelijk aanstaande. Algemeen Dagblad-clubwatcher Mikos Gouka schreef dat Feyenoord druk bezig is budget vrij te maken voor de komst van FC Volendam-verdediger Micky van de Ven. Ook het aanstaande vertrek van Wouter Burger draagt daaraan bij. Volgens Feyenoord Transfermarkt levert de middenvelder zo'n 750.000 euro op.

Paal 

Toch is Haps niet de enige kandidaat. Eerder op de ochtend werd ook PEC Zwolle-verdediger Kenneth Paal namelijk aan Venezia gelinkt. Dat deed Voetbal International. Paal zou al langer in de belangstelling staan van de Italiaanse club, maar op de sluitingsdag van de transfermarkt is het ook concreet geworden. De vraag is echter of Haps nu de voorkeur zal krijgen boven Paal. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen