Feyenoord zonder Nelson naar PSV, Toornstra twijfelgeval

17 september 2021, 15:35

De supporters van Feyenoord moeten nog even wachten op de eerste minuten van aanwinst Reiss Nelson. De aanvaller is nog altijd niet fit genoeg om in actie te komen en moet de wedstrijd tegen PSV dus laten schieten. Aanvoerder Jens Toornstra heeft last van zijn bovenbeen en is een twijfelgeval.

"Het is best moeilijk uit te leggen waarom hij er niet bij is", zei Slot op de persconferentie over de situatie van Nelson. "Het komt erop neer dat het conditioneel wel goed is, maar dat is anders dan wedstrijden spelen of een bepaald soort trainingen te ondergaan. Hij heeft bij Arsenal eigenlijk geen wedstrijden gespeeld. Toen hij bij ons ging trainen, ging de intensiteit ineens omhoog."

Naast de afwezigheid van Nelson staat nog een klein vraagteken achter de naam van captain Toornstra. "Jens had last van zijn bovenbeen, maar heeft wel de training gewoon volgemaakt. Hij vond het noodzaak om zich vandaag goed te laten behandelen. Ik verwacht dat hij zaterdag gewoon traint en dan zondag ook gewoon kan spelen. Maar je weet nooit hoe dat precies zit."

Verder heeft Slot de beschikking over een fitte selectie. Marcos Senesi speelde afgelopen dinsdag al mee tegen Maccabi Haifa en Lutsharel Geertruida maakte als invaller zijn opwachting. Aliou Baldé maakte op zijn beurt vorige week minuten bij de beloften. De topper tegen PSV begint zondagmiddag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen