Bizarre wending: Bayern-verdediger tóch niet de gevangenis in

27 oktober 2021, 13:23

Lucas Hernández hoeft alsnog niet de gevangenis in. De Franse verdediger van Bayern München moest vrezen voor zes maanden cel nadat hij een contactverbod negeerde, maar is in hoger beroep niet veroordeeld. De linkspoot krijgt een fikse boete en een voorwaardelijke gevangenisstraf.

Dat maakt de Spaanse rechtbank bekend. Hernández hield zijn hart vast nadat de rechtbank afgelopen maand een vonnis uitsprak. Hernández raakte in 2017 als speler van Atlético Madrid slaags met zijn vrouw op straat. Het duo kreeg daarvoor een contactverbod, maar ging alsnog samen op huwelijksreis naar Miami. Na hun terugkeer verbleef Hernández al kort in voorlopige hechtenis. De rechter legde hem een taakstraf op, maar daaraan voldeed de verdediger niet.

Lees ook: Shock in Duitsland: Bayern-verdediger moet de gevangenis in

Hernández komt dus met de schrik vrij. De Fransman moet een boete van 96.000 euro betalen, een bedrag dat in 240 termijnen moet worden afbetaald. Bovendien wordt hij scherp in de gaten gehouden. Bij een volgende overtreding van de wet moet hij wél zes maanden achter de tralies.

De 25-jarige Hernández begon aan het seizoen met een blessure, maar is de laatste zes wedstrijden op rij basisspeler bij Bayern München. Met Frankrijk won hij vorige maand de finale van de Nations League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen