Schmidt houdt drietal op PSV-bank tegen RKC Waalwijk

19 december 2021, 15:50

PSV begint zondagmiddag zonder Marco van Ginkel, Philipp Max en Carlos Vinícius aan de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Trainer Roger Schmidt heeft het drietal op de reservebank geplaatst en geeft drie anderen de kans om zich te laten gelden in het shirt van de koploper.

De Duitse oefenmeester houdt nog altijd het vertrouwen in Joël Drommel. In de achterhoede zijn er basisplaatsen voor Phillipp Mwene, André Ramalho, Olivier Boscagli en Mauro Júnior. Dat betekent dus dat Max op de bank moet beginnen. Voor de verdediging spelen Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez in een controlerende rol.

In het Mandemakers Stadion is het aan Ritsu Doan, Bruma en Mario Götze om diepe spits Cody Gakpo te ondersteunen in aanvallend opzicht. Op de bank is er ook weer plaats voor Maximiliano Romero en Richard Ledezma. Romero was vorige week op bezoek bij NEC Nijmegen nog belangrijk met een assist op Vinícius, die nu dus ook als bankzitter begint.

Opstelling RKC Waalwijk: Etienne Vaessen; Saïd Bakari, Melle Meulensteen, Ahmed Touba, Dario Van den Buijs, Alexander Buttner; Ayman Azhil, Vurnon Anita, Ilias Bel Hassani; Finn Stokkers, Jens Odgaard.

Opstelling PSV: Joël Drommel; Phillipp Mwene, André Ramalho, Olivier Boscagli, Mauro Júnior; Ibrahim Sangaré, Érick Gutiérrez; Ritsu Doan, Mario Götze, Bruma; Cody Gakpo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen