SC Heerenveen blijft hopen op KKD-smaakmaker Haye

13 januari 2022, 12:48

SC Heerenveen blijft hopen op de komst van Thom Haye. De middenvelder van NAC Breda kan rekenen op interesse van meerdere clubs, maar alleen de Friezen zijn tot dusver concreet voor de spelmaker. Of het tot een deal gaat komen, is overigens nog maar de vraag. 

"Wij willen hem graag halen, terwijl zij hem het liefste zien blijven", vertelt Ferry de Haan van Voetbal International over de onderhandelingen tussen beide clubs. Hoeveel het verschil is tussen vraag en aanbod is niet bekend. De middenvelder heeft nog een contract voor anderhalf jaar, waardoor de Bredanaars hem niet per se hoeven te laten gaan. "Alles verloopt in goede harmonie, we weten hoever wij voor hem kunnen en willen gaan."

Sjoerd Mossou, journalist en supporter van NAC, liet dinsdag weten dat een vertrek volgens hem onvermijdelijk is. "NAC is een club in een impasse. Ze kunnen elk moment verkocht worden, maar dat verkoopproces houdt de club nu nog in een wurggreep. De huidige eigenaren hebben hun handen er eigenlijk al af getrokken. De club kan eigenlijk niks. Iedere club die Thom Haye wil kopen, staat best sterk", vertelde hij in de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

Naast een extra middenvelder zoekt Heerenveen ook nog altijd naar een spits die de concurrentiestrijd kan aangaan met Henk Veerman. De Haan is druk bezig met die zoektocht, maar namen zijn niet bekend bij de journalisten. Daarnaast wil de club huurling Benjamin Nygren nog van de hand doen. Hij kan in het Abe Lenstra stadion niet rekenen op een basisplaats en zou daardoor ontevreden zijn. Heerenveen wil meewerken aan een vertrek, maar concrete interesse is er vooralsnog niet voor de Zweedse aanvaller.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen