Belgen trekken conclusie: 'relatie Schreuder en Lang flink bekoeld'

12 maart 2022, 20:48

Noa Lang is de grote afwezige in de basiself van Club Brugge voor het uitduel tegen KV Oostende. De aanvaller zit wel bij de wedstrijdselectie, maar werd door Alfred Schreuder dus naar de bank verwezen. Daarmee weten de Belgische media genoeg: de relatie tussen de Nederlandse trainer en speler is flink bekoeld.

Dat is althans de conclusie die Het Laatste Nieuws trok toen de opstelling van Club Brugge bekend werd. Heel vergezocht is dat niet: een week geleden waren de twee al niet blij met elkaar toen Lang tegen Seraing na een uur spelen bij een 0-3 voorsprong naar de kant werd gehaald. Hij zou zijn trainer niet eens hebben aangekeken en direct de kleedkamer hebben opgezocht. Dat schoot bij Schreuder in het verkeerde keelgat.

Afgelopen vrijdag gaf de trainer nog aan dat hij en Lang die onenigheid achter zich hebben gelaten, maar volgens het Belgische medium laat diens reserverol tegen Oostende zien dat dat niet het geval is. Eén keer eerder liet Schreuder de 22-jarige Lang op de bank zitten, al was dat toen omdat hij pas net terugkeerde na een coronabesmetting. Overigens beginnen ook landgenoten Bas Dost en Ruud Vormer vanavond op de bank. 

Club Brugge trapt om 20:45 uur af tegen KV Oostende, de nummer veertien van de Belgische Pro League. Zelf staat de ploeg van Schreuder op plek twee en is het aan een reeks van vier overwinningen op rij bezig. Het reguliere seizoen telt na dit weekend nog drie speelrondes, voor via de play-offs de titelstrijd zal worden uitgevochten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen