Dortmund-adviseur schrikt van Haaland-bod: "Ben flauwgevallen"

16 maart 2022, 11:37
Dortmund-adviseur schrikt van Haaland-bod:

Manchester City heeft volgens diverse bronnen in het buitenland de beste papieren om Erling Haaland komende zomer over te nemen. De Engelse topclub aast al maanden op de Noor en heeft forse concurrentie, maar City lijkt topfavoriet. De club heeft gigantisch veel geld over voor zijn komst.

Dat bevestigt adviseur Mattias Sammer met een knipoog. "Die bedragen... Ik heb er een whiplash van gekregen", grapte hij bij Amazon Prime. "Mijn vrouw moest me overeind helpen, ik kan gewoon niet zo ver tellen als zij willen gaan. Ik ben er gewoon van flauwgevallen", aldus Sammer, die weet dat Dortmund een bedrag tussen de 75 en 90 miljoen euro zal ontvangen voor de spits.

Bovendien ligt er een meerjarig contract klaar voor Haaland in Manchester. De totale kosten kunnen zomaar boven de tweehonderd miljoen euro komen, het salaris en tekenbonussen meegeteld. "Het is duidelijk dat ze achter hem aanzitten", bevestigt Sammer. "We hebben al een paar dagen niets meer gehoord, maar het is bekend dat ze hem willen."

De Noor keerde onlangs terug van een blessure die hem enkele weken aan de kant hield. Sinds zijn debuut voor Red Bull Salzburg ontpopt Haaland zich tot ongeremde doelpuntenmachine. Ook FC Barcelona en Real Madrid hopen hem te kunnen strikken, maar hebben waarschijnlijk niet de financiële middelen.

Lees ook: Komst Haaland lijkt gecompliceerd voor FC Barcelona

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen